Excelență în timpul condusului

Noua arhitectură MSP (Modular Scalable Platform) pur electrică oferă doar excelență. Mai puternică, mai inteligentă, mai bună prin design. Plăcerea de a conduce nu mai este destinată exclusiv modelelor premium. Condusul modelului MG4 Electric te duce pe drumul spre perfecțiune.

Panou de bord digital de 7 inch

Un panou digital și un ecran tactil plutitor. Esti inconjurat de înaltă tehnologie atunci când ești în mașină.

Control prin ecranul tactil

Ecranul tactil „plutitor” de 10,25 inch, cu o rată de reflexie redusă, este ușor de citit chiar și în lumina puternică a soarelui.

Apple CarPlay / Android Auto

Râmâi conectat în timpul deplasării cu Apple CarPlay sau Android Auto. Poți aduce toate caracteristicile telefonului tău direct pe ecranul tactil central al mașinii.

Solicita Oferta

Sistemul de conectivitate MG iSMART

Un sistem inteligent care integrează comunicarea cu mașina, internetul și utilizatorul. Ești gata să te conectezi la viitor?

Sistemul de conectivitate MG iSMART

Aplicatia MG iSMART

Înainte de plecare

Aplicația MG iSMART te ajută să îți localizezi rapid automobilul și să verifici prin simpla apăsare a unui buton. În plus, poți folosi telecomanda pentru a regla aerul condiționat la o temperatură confortabilă chiar înainte de a intra în mașină.

În timpul călătoriei

Odată ce ți-ai planificat ruta, vei primi actualizări din trafic în timp real, ghidare pentru traseu și o oră precisă a sosirii. Nu numai asta, dar aplicația îți va arăta toate punctele de interes pe care nu vei dori să le ratezi pe parcurs.

După ce ajungi la destinație

Nu-ți amintești dacă ai încuiat mașina? Nici o problemă. Poți s-o blochezi sau deblochezi folosind aplicația, precum și să verifici nivelul și autonomia bateriei, gata pentru următoarea călătorie. Poți arunca o privire și asupra tuturor statisticilor tale de condus, inclusiv cât de mult CO2 ai economisit conducând complet electric.

Performanță electrică

MG4 Electric cu noua arhitectură MSP (Modular Scalable Platform) pur electrică, îți oferă siguranță prin cea mai avansată tehnologie.

Autonomie

MG4 vă poate face călătoria posibilă cu o autonomie de până la 520 km* (conform procedurii WLTP). Autonomia în cazul bateriei de 51 kWh este de 350 Km (WLTP), iar în cazul celei de 64 kWh este de 450 Km (WLTP). Un sistem avansat de management al bateriei asigură o autonomie stabilă, dar eficientă în zonele cu climă rece.

Performanța bateriei

Inovatorul pachet de baterii cu celule dispuse orizontal reduce înălțimea sa la 110 mm. Acest lucru creează mai mult spațiu interior atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

MG4 permite sesiuni de încărcare rapidă de 26 de minute de la o încărcare de 10% la 80%, la o rată maximă de 140 kW.
Este disponibilă o capacitate de încărcare AC trifazată, cu încărcare completă peste noapte.

Pre-încălzirea bateriei

Această funcție echipează mașina pentru a îmbunătăți eficiența în zonele cu climă rece. În momentul încărcării, bateria se pre-încălzește activ pentru a îmbunătăți eficiența încărcării.

Utilitate

Utilitate amplificată - intenția de design a modelului MG4 Electric. Cu caracter practic asigurat, chiar și pentru călătorii lungi, MG4 Electric îți oferă un interior spațios și multiple caracteristici pentru călătoria care te așteaptă.

Habitaclu spațios

Potrivit pentru o familie cu 5 persoane. Exteriorul modelului MG4 Electric este compact și rafinat, dar interiorul spațios al cabinei vă va lua în curând prin surprindere. Scaunele din spate rabatabile 60:40 fac utilizarea spațiului și mai eficientă.

Spațiul de stocare interior

Când spațiul este limitat, profiți la maximum de cele 28 de soluții de depozitare geniale, toate concepute pentru a-ți păstra bunurile bine aranjate.

Portbagaj cu structură dublă

Nimic nu este mai satisfăcător decât structurarea spațiului de stocare cu, ai ghicit, mai mult spațiu de stocare. MG4 Electric oferă un volum maxim de 986 litri de spațiu în portbagaj.

Confort

Aer condiționat cu pompă de căldură

Cu un sistem de încălzire cu pompă de căldură, MG4 Electric extinde semnificativ autonomia de rulare cu o singură încărcare a mașinii tale atunci când vremea se răcește.

Funcții de încălzire

Scaunele reglabile și volanul modelului MG4 Electric pot fi încălzite după preferințe.

Sistemul de purificare al aerului

Purificatorul de aer al modelului MG4, instalat pentru a vă oferi aer curat și proaspăt pe tot parcursul călătoriei.