Excelență în timpul condusului

Am îmbunătățit cel mai bine vândut model al nostru pentru a vă aduce noul MG ZS EV: un SUV confortabil, inteligent, 100% electric, potrivit pentru familii. Având un design nou și o autonomie extinsă și fără a face compromisuri în ceea ce privește caracterul practic sau stilul, MG ZS EV este perfect pentru condusul urban și călătoriile de weekend. Disponibil la alegere cu două baterii, MG ZS EV este pregătit pentru următoarea ta aventură urbană.

Discount 2000 Euro

Profita de oferta speciala cu discount de 2000 de euro TVA inclis, pentru modelul MG ZS EV

Deplasări fără limită

Noul MG ZS EV oferă acum o autonomie de până la 440 km, astfel încât să poți parcurge distanțe mai mari fără a încărca bateria.

  • 440 km - Autonomie WLTP
  • 40 min. - Încărcare rapidă până la 80%
  • 34% îmbunătățirea densității bateriei - Pachet de celule cu module mari

Motor electric extrem de eficient

Motorul electric extrem de eficient și calibrarea dedicată a modurilor de condus fac din MG ZS EV un SUV urban dinamic.

Călătorii sigure

MG alege întotdeauna siguranța ca prioritate maximă, fie că este vorba de structura caroseriei sau de acumulator, împreună cu sistemul MG Pilot și alte măsuri de siguranță.

Structură rigidă

Rigiditatea la torsiune a caroseriei automobilului este de 25.000 Nm, cu structură ce absoarbe energia care a fost proiectată cu atenție din oțel de înaltă rezistență.

Siguranța bateriei

Întregul pachet de baterii a fost supus unor teste stricte de siguranță. După diferite impacturi din orice unghi, pachetul va opri înalta tensiune în câteva milisecunde, asigurând siguranța bateriei și evitând riscul de incendiu.

Simte-te ca acasă

Noul model MG ZS EV oferă un interior confortabil și luminos.

Fibră de carbon - Panou de bord elegant

1.19 m² - Trapă panoramică

Respiră aer curat - Sistem de purificare al aerului

Solicita Oferta

Sistemul Vehicle-to-load

Cu funcția V2L (vehicul-to-load), modelul MG ZS EV ar putea fi sursa ta de energie în timpul activităților în interior și în aer liber, permițându-ți să încarci orice dispozitiv electric cu o putere de până la 2200W.

Sistemul de conectivitate MG iSMART

Un sistem inteligent care integrează comunicarea cu mașina, internetul și utilizatorul. Ești gata să te conectezi la viitor?

Sistemul de conectivitate MG iSMART

Aplicatia MG iSMART

Înainte de plecare

Aplicația MG iSMART te ajută să îți localizezi rapid automobilul și să verifici prin simpla apăsare a unui buton. În plus, poți folosi telecomanda pentru a regla aerul condiționat la o temperatură confortabilă chiar înainte de a intra în mașină.

În timpul călătoriei

Odată ce ți-ai planificat ruta, vei primi actualizări din trafic în timp real, ghidare pentru traseu și o oră precisă a sosirii. Nu numai asta, dar aplicația îți va arăta toate punctele de interes pe care nu vei dori să le ratezi pe parcurs.

După ce ajungi la destinație

Nu-ți amintești dacă ai încuiat mașina? Nici o problemă. Poți s-o blochezi sau deblochezi folosind aplicația, precum și să verifici nivelul și autonomia bateriei, gata pentru următoarea călătorie. Poți arunca o privire și asupra tuturor statisticilor tale de condus, inclusiv cât de mult CO2 ai economisit conducând complet electric.